Попов: Дока е футболист на Литекс

Дока е все още футболист на Литекс, обяви президентът на шампионите Трифон Попов след съботната тренировка на отбора. Той опроверга информациите, че бразилецът вече е играч на турския Истанбул ББ.

Попов: Дока е футболист на Литекс

Дока е все още футболист на Литекс, обяви президентът на шампионите Трифон Попов след съботната тренировка на отбора. Той опроверга информациите, че бразилецът вече е играч на турския Истанбул ББ.

 

"Дока Мадурейра е футболист на Литекс. Разговаряме с доста клубове, особено за Дока, но все още няма нищо официално. Няма как да коментирам това, което излезе в някои медии. Всеки си носи отговорност за казаното. На този етап Дока все още е наш  футболист и няма договор с нито един клуб. Видяхте, че тренира с нас. Имаме предложения за него, но конкретна оферта все още няма", заяви Попов.

 

"Нашият план за лятна селекция включва футболисти на още два поста, но дори и тези трансфери да не се осъществят, няма да бъде трагедия. Със сигурност обаче преговаряме с още играчи. На този етап няма футболисти, които напускат Литекс. Все пак ние няма да спираме никого, ако се появи изгодна за клуба и самия играч оферта. Независимо за кого става въпрос. Не искаме да продаваме на всяка цена нито един от футболистите си. Това важи и за покупките, защото Литекс разполага с една от най-добрите школи и оттам излизат достатъчно футболисти, които могат да ни свършат работа", добави босът.

 

Президентът на "оранжевите" уточни още, че ремонтът на Градския стадион в Ловеч ще бъде завършен в срокове и шампионите ще могат да играят европейските си мачове на него.

Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Георги Иванов инициира важна среща за футболната инфраструктура

Президентът на БФС търси решение на фундаментален казус

Лудогорец зове за купон: Да вдигнем заедно 13-ата

В Разград обявиха програмата по празненствата

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

ОБРАТ! Крумовград остава на "Коматево"

Новината бе потвърдена от клуба

Левски обяви програмата до визитата на Крумовград

"Сините" с открити тренировки на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки