Левски избира заместника на Дембеле до утре (видео)

Двама нападатели от чужбина са в полезрението на "сините"

Левски избира заместника на Дембеле до утре (видео)
Левски има два варианта за нов централен нападател. „Сините” търсят заместник на продадения на Фрайбург Гара Дембеле. Тодор Батков разкри, че новото попълнение ще пристигне от чужбина, като сделката ще бъде финализирана до утре.
 

„Имаме два варианта, става въпрос за футболисти от чужбина, които имат клубове. Свободни централни нападатели, които да са добри, няма”, заяви собственикът на Левски след срещата за телевизионните права, предаде репортер на Novsport.com.

Един от тях е със сериозна визитка, посочи адвокатът. 

За защитник и крило също обмисляме варианти, но приоритет ни е централен нападател, затова най-късно до утре ще гледаме да го привлечем, каза още той. 

Днес Батков е разговарял със собственика на Локо (Пд) Коко Динев, който също присъства на срещата, и са се разбрали, че след като дойде договорът на Гара Дембеле, двамата ще се разберат кой колко пари ще вземе от неговия трансфер във Фрайбург. 

Вчера президентът на Локомотив (Пловдив) отправи остри критики към Левски. Той каза, че не прави чест на „сините”, че не се обаждат за трансфера на Дембеле във Фрайбург.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки