В Холандия: Цволе се разбра с Левски за Арс

Холандският втородивизионен Цволе се разбра с Левски за продажбата на нападателя Сьорд Арс, съобщава местната преса

В Холандия: Цволе се разбра с Левски за Арс
Холандският втородивизионен Цволе се разбра с Левски за продажбата на нападателя Сьорд Арс, съобщава местната преса.

"Офертата на Левски е сериозна и ръководството на Цволе е доволно от предложеното, заяви агентът на играча Моник Ван Фосен, но не коментира конкретна сума. - Левски е водещ отбор в България и ще участва в Лига Европа. Той няма да бъде единственият холандец там, защото в отбора играе и Сержиньо Грийн".

27-годишният нападател все още не е постигнал договорка за личните си условия, но се очаква да пристигне по-късно днес в София.

"Все още преговаряме за заплатата, тъй като предложеното от Левски не отговаря на нашите очаквания. Сьорд също така иска да разгледа и града, за да прецени дали е добър за живеене за него и за семейството му. Иначе от футболна гледна точка България предлага достатъчно възможности. Ако играеш добре, може да си осигуриш добър трансфер в Русия например", коментира Ван Фосен.

Според други информации обаче Арс вече се е разбрал за 3-годишен договор с Левски, който ще подпише, след като премине медицинските изследвания.

183-сантиметровият нападател е юноша на Фейенорд. През миналото лято той подписа договор за 2 години с Цволе и в първия си сезон реализира реализира 28 гола в 33 мача за тима във втора дивизия.

Арс е отхвърлил оферти от Румъния и Кипър по-рано през месеца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки