Глeдайте Пиронкова срещу Петра Квитова по TV+

Цветана Пиронкова е само на една победа от това да повтори миналогодишното си представяне, когато достигна до полуфиналите на турнира в Лондон.

Глeдайте Пиронкова срещу Петра Квитова по TV+

Цветана Пиронкова  е само на една победа от това да повтори миналогодишното си представяне, когато достигна до полуфиналите на турнира в Лондон. Днес тя ще се изправи срещу поставената под Nо.8 Петра Квитова от Чехия. Двете вече са се срещали два пъти – в Париж и на квалификациите на турнира в Цюрих, като чехкинята записа две победи. Досегашното им представяне показва изравнени сили – и двете са миналогодишни полуфиналистки на „Уимбълдън”, а в тазгодишният турнир нямат нито един изгубен сет. Срещата ще бъде на корт 1 в 15:00 часа наше време и ще се излъчва по TV+ и Film+ HD.

 

След този мач  по същите телевизии зрителите ще могат да наблюдават Тамира Пашек (Австрия) и Виктория Азаренка (Беларус). Блестяща победа постигна Азаренка над Надя Петрова (Русия), която успя да отстрани за малко повече от час с 6:2, 6:2.

 

От 15:00 Film+ ще излъчва срещите на Сабинe Лисицки (No.62) и Марион Бартоли (No.9), последвани от Доминика Цибулкова (No.24) и Мария Шарапова (No.6). Германката Лисицки постигна победа на осминафиналите като се наложи със 7:6 (3), 6:1 над новоизгрялата звезда Петра Цетковска от Русия и сега продължава срещу французойката. Трети за деня ще бъде мачът при смесените двойки – Роан Бопана (Индия)/ Саня Мирза (Индия) срещу Джейми Мъри (Великобритания)/ Джармила Гайдосова (Австралия).  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки