Алексис Санчес: Или отивам в Барса, или оставам в Удине

Чилийската звезда на Удинезе иска да играе само за европейските шампиони

Алексис Санчес: Или отивам в Барса, или оставам в Удине
Звездата на Удинезе Алексис Санчес отправи ултиматум към ръководството на Удинезе. Чилиецът е заявил ясно пред клубното ръководство, че желае да му бъде позволено да премине в Барселона, защото не иска да играе във Висшата лига на Англия.

22-годишният атакуващ полузащитник определи европейския шампион като единствена възможна дестинация за себе си през това лято. Вчера той обяви, че за него ще бъде сбъдната мечта да играе на „Ноу Камп”.

„Или ще дойда в Барселона, или ще остана в Удинезе”, разкрива Санчес пред „Ел Мундо Депортиво”. Тези думи на играча може би ще охладят интереса на Манчестър Сити, които в момента са единствената конкуренция на Барса за подписа му.

На Апенините твърдят, че каталунците предлагат 39 милиона евро за Санчес. „Гражданите” дават 40 милиона евро кеш + допълнителни 5 милиона евро от бонуси в договора.

Алексис Санчес има контракт със „зебрите” до 2014 година. Той пристигна на „Фриули” през 2006 година от чилийския Кобрелоа, а в момента е в Аржентина, където се готви с националния отбор на родината си за турнира Копа Америка. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки