1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Георги Какалов за Novsport.com: Единственото, което ми хареса в Калиакра, беше старши треньорът

Георги Какалов за Novsport.com: Единственото, което ми хареса в Калиакра, беше старши треньорът

„Не можахме да постигне съгласие и затова не подписах. Вярно е и че града не ми хареса. В Каварна се чувствах много потиснат. Това, което ме привлече в този клуб, е треньорския щаб в лицето на Зафиров. Не мога да подпиша просто така договор. Да ми дадат един бял лист и да си сложа подписа – това бих го направил само за първите три отбора в България, каза той

Георги Какалов за Novsport.com: Единственото, което ми хареса в Калиакра, беше старши треньорът

Бившият футболист на Ботев Пд Георги Какалов обясни защо не се е стигнало до сделка с Калиакра, като подчерта, че не е успял да се разбере с ръководството за личните си условия. Той изтъкна, че единственото, което му е харесало в клуба е, че старши треньор е Адалберт Зафиров.

 

„Не можахме да постигне съгласие и затова не подписах. Вярно е и че града не ми хареса. В Каварна се чувствах много потиснат. Това, което ме привлече в този клуб, е треньорския щаб в лицето на Зафиров. Не мога да подпиша просто така договор. Да ми дадат един бял лист и да си сложа подписа – това бих го направил само за първите три отбора в България”, обясни футболистът пред Novsport.com.

 

Какалов каза още, че няма планове за бъдещето и посочи, че би играл където и да е – в България или в чужбина, стига офертата да го удовлетвори. „Няма значение къде ще продължа, важното е да играя. От около 7 месеца съм аут от терените, а с футбола си изкарвам хляба. Много е лесно да се гледа отстрани, но тези решения се взимат трудно. Много е важна обстановката, в която ще играеш”, обясни той.

 

Нападателят допълни, че не иска повече да чете спекулативни информации относно това, че си е намерил отбор и вече е подписал договор.

 

„Бях в едно кафене в Пловдив, когато ми се обади един приятел да ми каже, че съм подписал с Калиакра. Ясно се вижда, че това няма как да стане. Пак казвам – искам да тренирам и играя, но без договор това няма как да стане, защото, ако се контузя, спокойно могат да ми кажат – „довиждане приятелю”, допълни Какалов. 

ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена