Магдалена Малеева играе в деня на полуфиналите при жените в „Уимбълдън”

TV+ и Film+ предлагат най-интересните срещи

Магдалена Малеева играе в деня на полуфиналите при жените в „Уимбълдън”

От  играчите в тазгодишните полуфинали на „Уимбълдън” само Мария Шарапова е печелила титлата. Денят е исторически  и заради липсата на Уилямс в програмата. Полуфиналите са доминирани от европейски играчи на възраст 21 години, като само Шарапова е на 24. Какво ще донесе денят на четирите полуфиналистки ще разберем от 15:00 часа по TV+ и Film+.

Първи е мачът между Виктория Азаренка и миналогодишната полуфиналистка Петра Квитова. Чехкинята отстрани нашата Цветана Пиронкова и сега се е устремила да преодолее представителката на Беларус. Азаренка и Квитова са се срещали в четири мача, като  чехкинята спечели последните два, включително срещата на клей в Мадрид преди два месеца.

Веднага след тях идва ред на втората двойка – Мария Шарапова и новоизгрялата звезда Сабин Лисицки от Германия. На кортовете на „Уимбълдън” Шарапова е в свои води, след като през 2004 г. спечели титлата на 17 годишна възраст, а следващите две години беше на полуфинали. Тази година двете са се срещали веднъж през март в Маями, където Лисицки изгуби с 6:2, 6:0 и отпадна до 218 място в основната схема.

От 14:00 часа по Film+ ще се излъчват срещите на двойки. Първи на корта излизат Линдзи Дейвънпорт и Мартина Хингис срещу българската представителка Магдалена Малеева и нейната партньорка Барбара Шет от Австрия.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки