Домейн Бойар организира втори кръг от серията голф турнири в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Една от най-популярните български марки вина Домейн Бойар организира втория кръг от серията голф турнири Domaine Boyar Golf Series на 02.07.2011 в Пирин Голф & Кънтри Клуб, Разлог

Домейн Бойар организира втори кръг от серията  голф турнири в  Пирин Голф & Кънтри Клуб
Една от най-популярните български марки  вина Домейн Бойар организира втория кръг от серията голф турнири Domaine Boyar Golf Series на 02.07.2011 в Пирин Голф & Кънтри Клуб, Разлог.

След успешното  състезание в Правец през месец юни, Домейн Бойар продължава да допринася  за развитието на голфа в България, участниците ще се наслаждават не само на голфа, а и на класните вина на избата. 

Над 58 играчи са заявили участие в състезанието до този момент, което ще стартира на 2 юли в 10.00. В 9.30 г-н Евгени Харамлийски ще приветства голфърите и техните половинки и ще пожелае успех на състезателите. Право на участие имат както български граждани, така и чуждестранни голфъри, които притежават официален хендикап.  Познавачите и на двете удоволствия- виното и голфа ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които ще връчи спонсорът на победителите. Сред участниците са представители на дипломатическия корпус в България, Посланика на Корея- Бий Хо Чун и съпругата му. 

Голфърите ще се състезават за предизвикателните награди и вина на Домейн Бойар на 2 юли, на игрището, проектирано от професионалния играч Иън Узнам. Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии: Дивизия А ( 0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей,   дивизия Б ( 18.5- 36.0 хендикап) и В ( 36.1- 54.0 хендикап ) ще играят Стейбълфорд. Участниците ще премерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „ Най- близо до дупката”, ще имат възможност по време на играта да тестват и новите вина на Домейн Бойар.  

Сред специалните  гости на Домейн Бойар са поканени да направят първите си стъпки в престижната игра големите имена на българския спорт – г-жа Илиана Раева и г-н Наско Сираков, олимпийският шампион Данчо Йовчев, световната шампионка по сноуборд Саня Жекова, шампионката по конен спорт и мисис България г-жа Катя Дунева и съпругът й известния рали състезател Румен Дунев и др. Победители ще бъдат излъчени и в състезанието за начинаещи. 

След връчване на наградите гостите на Домейн Бойар  и участниците в турнира ще се насладят на изискана вечеря/ дегустация на селектирани вина на Домейн Бойар. 
Първи медал за България по спортна стрелба в Осиек

В отборното подреждане сме четвърти

Трикратна олимпийска шампионка аут за Париж

Вижте подробности

Сестри Стоеви отпаднаха във втория кръг на турнир по бадминтон в Сингапур

Вижте подробности

България доминира с двойна победа на Световно първенство по брейкинг за младежи

Вижте подробности

Антоанета Костадинова 5-а в Европа на 25 метра пистолет

Българката записа 20 точки във финала

НОВ ШАМАР ЗА ГРАДЕВ! Антъни е аут до март 2026 година

Световната федерация потвърди наказанието

Хванаха олимпийски шампион с допинг

Браз "гори" за 16 месеца, пропуска игрите в Париж

LZ YACHTING 1991 са големите шампиони в регатата VARNA CHANNEL CUP 2024

Купата им беше връчена от легендата в световното спортно ветроходство Лука Девоти

Министър Глушков присъства на плувния турнир „За Купата на кмета“ в Бургас

Осем победи за българите в надпреварата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки