Нифлор се предлага на Левски упорито

От „Герена" го отрязаха

Нифлор се предлага на Левски упорито

Бившият голмайстор на "А" група и шампион на България с "Литекс" Вилфред Нифлор явно се е надявал сериозно, че ще продължи кариерата си в " Левски". Мениджъри, обслужващи интересите на 30-годишния французин, са обяснили готовността на нападателя веднага да пристигне на „Герена".

 

Афинитетът на Нифлор към преминаване в "Левски" не е секнал дори след привличането на холандеца Шюрд Арш. "Сините" обаче са отказали категорично да вземат играча от Тулуза.

 

Вилфред беше в списъка от двайсетина нападатели, от които Георги Иванов трябваше да избере заместник на Гара Дембеле. Но остана по-назад в "класацията". Затова мениджърите са счели за необходимо да обяснят, че футболистът има желание да дойде в "Левски" и ще излезе евтино на" синьото" ръководство. Шефовете на софийския гранд обаче ги отрязали. Така Нифлор останал тема от миналото за тях. Заговори се обаче, че "Локо" (Пловдив) обмисля да привлече лансирания отново на българския пазар голаджия.

 

От "Левски" изпратиха младия Александър Киров на прегледи в" Барселона". Ако здравословното му състояние е добро, то той ще премине в "Черноморец" и така ще бъде финализира-на сделката за привличането на Орлин Старокин на „Герена".

 

Вчера приключи първият лагер на "Левски". Играчите се прибраха от Правец в София и получиха почивен полуден. Днес в 18 часа "сините" излизат в първата си лятна контрола срещу "Локомотив" (София). В бенефисния мач за Георги Марков в Надежда своя дебют с №9 за "Левски" ще направи холандецът Арш

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки