Румънският „Проспорт” разкри: Тайна договорка между Стяуа и ЦСКА за Мораес

Споразумение между Бекали и червените праща нападателя в Букурещ на полусезона

Румънският „Проспорт” разкри: Тайна договорка между Стяуа и ЦСКА за Мораес

Тайна договорка между шефовете на ЦСКА и Стяуа за Жуниор Мораес разкри румънският вестник "Проспорт". Бразилецът наскоро подписа с червените, но според изданието той ще играе на "Армията" само през есенния полусезон, а след това ще премине в румънския гранд.

"Проспорт" потвърди от челната си страница новината, която Novsport.com съобщи преди две седмици, а именно, че има джентълменска договорка между Джиджи Бекали и шефовете на ЦСКА за това.

Причината била, че Мораес не е играл официален мач през 2010 година и му трябва време, за да влезе в ритъм. Освен това бразилецът вече е представен пред феновете на ЦСКА, а Бекали не иска двата клуба да развалят близките си отношения.

Стяуа пък ще изиграе първия си мач в евротурнирите след по-малко от две седмици, а новият треньор Рони Леви вече бил наясно със стартовия си състав и в него няма място за бразилеца, защото на него му трябвало време, за да бъде в оптимална кондиция.


"Човек никога не знае какво ще стане в бъдеще. Сега имам договор с ЦСКА и искам да играя редовно - споделя самият Мораес в интервю за "Проспорт".

- В България ме приеха добре и трябва да им се отблагодаря. Не мога да кажа нищо за Стяуа, защото не искам да ги разочаровам. В момента не е коректно да говоря за тях. Всеки обаче мечтае да играе в Стяуа", казва още бразилецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки