Билети от 8 до 20 евро за Малта - България

Евроквалификацията ще се играе на 12-и юни от 21:45 ч.

Билети от 8 до 20 евро за Малта - България

Билетите за европейската квалификация от група Н между Малта и България ще бъдат на цени между 8 и 20 евро, обявиха от местната футболна асоциация. За трибуна Запад-А и за трибуна Запад-С на националния стадион в Малта - "Та'Али", цените са по 20 евро.

 

На трибуна Милениум ще се влиза срещу 12 евро, а за трибуна Запад - 8 евро. От Малтийската футболна асоциация уточняват, че за българските фенове ще бъде отделена горната част на трибуна Запад-А, а те ще могат да си купят билети както в Малта, така и в София в централата на БФС. Билетите за децата варират от 10 до 2 евро в зависимост от трибуната и мястото, което предлага всеки билет.

 

Преди мача Малта - България островитяните ще играят контрола с Литва, а най-популярният местен футболен сайт МалтаФутбол пишe: "Представянето на България в група Н до момента е много далеч от впечатляващото и те са събрали само пет точки в пет мача, включително и една от Малта през ноември в София". Срещата Малта- България на 12 юни стартира в 21:45 часа българско време.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки