Гонзо проведе изпитите на три набора за новата школа на Левски в Симитли (видео + снимки)

В Симитли заедно с него пристигнаха още шефът на детско-юношеската школа на „сините” Бисер Хаздай, треньорът на вратарите Георги Шейтанов, Божидар Искренов и скаутът на Левски за Югозападна България Георги Георгиев- Карчо.

Гонзо проведе изпитите на три набора за новата школа на Левски в Симитли (видео + снимки)

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов спази обещанието си, което бе дал на кмета на Симитли и благодетел на футболния отбор Септември - Апостол Апостолов, по време на подписването на договор за сътрудничество между двата клуба на ниво детско-юношески футбол и проведе изпитите на три набора за новата школа на Левски.

 

В Симитли заедно с него пристигнаха още шефът на детско-юношеската школа на „сините” Бисер Хаздай, треньорът на вратарите Георги Шейтанов, Божидар Искренов и скаутът на Левски за Югозападна България Георги Георгиев- Карчо.

 

Те бяха посрещнати от своите колеги от Септември (Симитли), благодетеля на тима Апостолов,  директорът на школата Борис Николов и треньорите Петър Бандев, Антон Бачев, Спас Стоименов и най-новото име в школата Ради Митревски и проведоха заедно изпитите за деца от три възрастови групи.

 

Като цяло бе отчетен сериозен интерес на децата да играят в школата на сателита на Левски от Симитли и на стадион „Септември” се явиха около 100 деца.

 

 

-         Г-н Иванов, честит рожден ден на патерици! Вчера имахте двоен повод за празнуване въпреки това спазихте обещанието си дойдохте в Симитли.

Вече не празнувам както като по млад, а и спазвам ангажиментите, които съм поел. С кмета на Симитли Апостол Апостолов още преди месец се бяхме разбрали  това нещо да го направим. Това е една добра инициатива и цели да видим децата от региона. Защото в този район винаги е имало и ще продължава да има таланти.

 

-         След Иван Цветков и Александър Башлиев да очакваме ли още нови попълнения от този край в мъжкия отбор на Левски?

Всеки, който показва качества, има място в Левски. Дали ще бъде от този регион или някой друг е без значение, но пак казвам - този регион винаги е раждал добри футболисти. В Левски сега взехме двама, от които очакваме много.

 

-         В Благоевград шеговито се говори, че на Иван Цветков не му е необходима подготовка, за да играе добре в Левски. Вие как мислите?

Иван Цветков е един изключително добър футболист, който след подготовката, която ще направи, съм сигурен, че нивото му от това, което показа в Пирин, ще бъде много по-голямо. В днешно време във футбола да играеш без подготовка e невъзможно. Самият спорт стана такъв, че изключително се разчита на физика, бързина и сила. Така че без тези неща и без да се подготвиш не става. Иван Цветков тепърва ще показва още по-добри игри, от които показа в Пирин.

 

-         Може ли да обещаете сега контрола между Левски и Септември (Симитли)?

Може би по-нататък, защото нашата програма вече е направена и ние заминаваме за Австрия и след това като се върнем имаме една седмица до мачовете от евротурнирите. Не знаем още кой ще ни се падне, но може би в паузата или когато има прекъсване за националния отбор ще има такава контрола със Септември (Симитли).

 

-         Ако днес харесате някое дете, ще го вземете ли да тренира в София?

Ние имаме сътрудничество със Септември (Симитли), така че дали ще тренира тук или на "Герена" е все едно. Но ако има някое дете, което наистина си заслужава, с удоволствие бихме го взели в нашата школа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки