Буйният Неймар се сбил с треньора на Венецуела

Младият нападател и наставникът Сесар Фариас се спречкали в тунела на полувремето на мача на Селесао с Венецуела

Буйният Неймар се сбил с треньора на Венецуела
Младата надежда на бразилския и световен футбол Неймар и треньорът на Венецуела Сесар Фариас сериозно са се спречкали на полувремето на мача между Бразилия и Венецуела, който беше дебют на Селесао за това тазгодишното издание на Копа Америка, което се провежда в Аржентина, пише Marca.

Наставникът е смъмрил младежа за неспортсменската му игра в последната минута на първата част, когато Мику лежеше контузен на терена, а Неймар не изкара топката извън пределите на игрището, за да му се окаже медицинска помощ.

Това довело до нерви и избухване на страстите в тунела на стадиона, където полицаи и лица от щабовете на двата тима са разтървали играч и треньор. Човек от екипа на Венецуела обвинява Неймар, че също го е нападнал:

„Този, който ме нападна, беше Неймар. Беше несправедливо Бразилия да играе при положение, че има наш играч на земята. Футболът не е само игра на терена, има и други аспекти. Искахме правилно отношение към нас. Не видях добре кой ме удари, защото полицията се намеси, но съм сигурен, че беше Неймар. Ако бяха изкарали топката в тъч да се окаже помощ на нашия футболист, това нямаше да се случи”, казват от щаба на Венецуела.

От своя страна Неймар се оправда като обясни, че е бил обиждан на испански език, а той не разбирал какво му говорят, но се досещал, че го нагрубяват само по тона и жестовете. „Аз стоях отзад, а човек от венецуелците започна да ме обижда. Не разбирах нищо и тогава дойде един човек от нашия щаб, който знае испански, за да ме защити. Не съм удрял никого.”

Треньорът на бразилците Мано Менезеш заяви, че и двете страни в конфликта не са прави. Според него нито технически лица от Венецуела имат право да говорят с Неймар в тунела или да го обиждат, нито нападателят има право да отвръща и да раздава удари.
Меси се завърна, но не вкара в САЩ (ВИДЕО)

Резерва носи успех на Интер Маями в добавеното време

Палестина поиска ФИФА да изхвърли Израел

Вижте подробности

Хванаха футболисти в голяма финансова измама

Трима са арестувани

Инфантино: Световно клубно през 2025-та година ще има

Президентът на ФИФА е сигурен в новия проект

Роналдо разкри тайната на дълга кариера

Португалецът се уповава на талант и упорита работа

Революционно: ФИФА внедрява нов ВАР без рефери

Треньорите ще имат съществена роля при искането на повторение

Прекъснаха първенството на Бразилия поне до 27 май

Наводненията в страната блокираха провеждането на шампионата

Доминик Янков игра срещу Меси, Бускетс и Суарес (ВИДЕО)

Българският национал влезе като резерва в 62-ата минута

Каземиро и Ричарлисон отпадназа за Бразилия за "Копа Америка"

Сензацията Ендрик е повикан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки