Момчетата от Чавдар Етрополе и националният отбор срещат Блекбърн на турне

Мачът ще е в базата на Рейнджърс в Шотландия

Момчетата от Чавдар Етрополе и националният отбор срещат Блекбърн на турне

Окончателно станаха ясни съперниците на юношеската формация до 17 години на Чавдар (Етрополе), която ще бъде на кратко турне в Шотландия в края на месец юли.

Момчетата от Академия "Христо Стоичков" ще бъдат във Високата земя по същото време, когато там ще гостува за турнир юношеският национален отбор до 19 години, воден от Атанас Атанасов-Орела. Мачовете на момчетата са съобразени с тези на националите и те ще могат да подкрепят сънародниците си в Глазгоу.

И така на 28 юли националният отбор ще играе срещу Блекбърн на базата на Рейнджърс от 13 часа, местно време, а юношите на Чавдар ще играят срещу връстниците си от Рейнджърс половин час по късно на същото място.

На 30 юли Чавдар ще изиграе контрола с Хибърниън от столицата Единбург в 10.30 часа местно време, на базата на Хибс, а от 15 часа ще подкрепи националния отбор в Глазгоу срещу Рейнджърс. И двата отбора се прибират в България на 31 юли.

Организатори на програмата и на двата отбора са българските агенти Петьо Костадинов и Павлин Панайотов, който живее в Единбург и е лицензиран от Шотландската футболна асоциация.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки