Гонзо в секс афера с подгласничка в "Мис България"

След като Цеци тотално приключи отношението си с Гонзо, той започнал да се озърта за нещо младо и неопитно,

Гонзо в секс афера с подгласничка в "Мис България"

След като Цеци тотално приключи отношението си с Гонзо, той започнал да се озърта за нещо младо и неопитно, пише Lifestyle.bg. Според "Уикенд" изпълнителният директор на Левски забил моделката Деница Стоянова, която финишира втора в тазгодишния конкурс „Мис България" 2011.

Само дни преди финала на церемонията Деница за малко да бъде изгонена от организаторите на конкурса. Чернокосата красавица била хваната на калъп с Гонзо в стаята му в хотел „Правец Ризорт". 22-те участнички в конкурса се подготвяли за церемонията в баровския хотел, когато там настанили и футболистите от "Левски". Сексапилът на Деница веднага бил забелязан от плейбоя Гонзо, който завъртял бърза афера с момичето. Двамата били спипани в твърде неудобен момент от Теди Велинова, която бе наета за стилист на конкурса.

Според вестника Теди се грижела за сексуалното въздържание на участничките (!?) и тъй като Деница закъснявала за репетиции, а телефонът й бил изключен, Велинова нахълтала в стаята й и спипала любовниците в крачка. Последвал страхотен скандал, след който за малко да изхвърлят Деница от конкурса, но я спасило това, че вече била обявена за една от участничките в него. Остава въпросът дали секс забежката с Гонзо е попречила за короната, или напротив й е помогнала да изкачи второто място.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки