Пирин (Разлог) стартира подготовка утре

Отборът на Иван Стойчев играе първа контрола срещу Спортист (Своге) в събота от 10:30

Пирин (Разлог) стартира подготовка утре
Пирин (Разлог) започва подготовка за новия сезон утре от 10:00 часа на градския стадион в Разлог, предаде кореспондентът на Novspot.com в Благоевград. Треньорът Иван Стойчев заяви, че грабнакът на отбора за новия сезон ще бъде запазен, като в същото време в първия отбор ще играя 7 юноши на тима. Очакват се четирима набор ’92 от школата на Пирин (Благоевград) също да започнат подготовка с отбора от Разлог.
 
От миналогодишния състав напускащите за сега са Антонио Хаджииванов, който заминава да учи в Англия и Димитър Руйчев, който в момента е с отбора на играчите без договори в Гърция. Очаква се утре на първата тренировка на Пирин (Разлог) да присъства кметът Красимир Герчев, и президентът на отбора Захари Беличинов.
 
Целта пред насатвника Иван Стойчев за новия сезон е да обиграва собствени футболисти и да задържи отбора в Югозападната „В” група. Третодивизионният тим от Разлог започва в събота с контролите, а първият съперник, който ще срещне от 10:30 часа на градския стадион е Спортист (Своге). Отборът уреди контроли и с тимовете на Пирин (ГД), Септември (Симитли) и Беласица. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки