Левски се подсили със суперталант на Пирин

Сините взеха юношеския национал Любомир Илиев

Левски се подсили със суперталант на Пирин

 

Спортно-техническото ръководство на Левски привлече един от най-добрите футболисти от школата на Пирин Любомир Илиев, стана ясно вчера.
 
Лично мениджърът на сините Георги Иванов е одобрил младока, който от няколко дни тренира на „Герена".
 
17-годишният футболист е бил наблюдаван от Гонзо по време на международен турнир в Правец, в който участваха юношеските национални отбори на България, Армения, Румъния и Северна Ирландия. Директорът е харесал изявите и качествата на централния защитник, който е син на именития футболист на Пирин Стойне Илиев-Професора. В момента последният е треньор в школата на благоевградчани.
 
Илиев е третият талант от ДЮШ на Пирин, който преминава на „Герена", след като това сториха близнаците Радослав и Борислав Цоневи. Двамата младоци вече дебютираха в мъжкия отбор на Левски в последния шампионатен мач на изминалото първенство срещу Монтана (3:0).
 
Сините няма да плащат трансферна сума за правата на футболиста, тъй като наредбата е такава, че юношите, ненавършили пълнолетие, могат да отидат в друг отбор, като е нужно единствено съгласието на родителите. Илиев е считан за един от най-добрите млади играчи в областта и е бил в полезрението и на другите водещи български клубове.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки