Ювентус предложи 52 млн. за Тевес

Ювентус се включи в наддаването за подписа на Карлос Тевес и отправи оферта на стойност 45 млн. паунда за аржентинеца, според Коринтианс, чийто предложение за закупуването му беше отхвърлено, съобщава „Скай Спортс”.

Ювентус предложи 52 млн. за Тевес

Ювентус се включи в наддаването за подписа на Карлос Тевес и отправи оферта на стойност 45 млн. паунда за аржентинеца, според президента на Коринтианс, чийто предложение за закупуването му беше отхвърлено, съобщава „Скай Спортс”.

 
Тевес на няколко пъти заяви, че иска да напусне Манчестър Сити поради семейни причини, като децата му в момента са си в Аржентина.
 
Трансфер в Европа винаги изглежда единствената възможност за него, докато неговият бивш клуб Коринтианс се опита да го отмъкне за 35 млн. паунда в началото на тази седмица, припомня изданието.
 
Ювентус се стреми да вземе Серхио Агуеро, звездата на Атлетико Мадрид, който сега е силно спряган като човека, в който Сити вижда заместник на Тевес.
 
Въпреки това, сега Юве извади сензационните 45 млн. лири за Тевес.
 
Но докато се потвърждаваше, че „Старата госпожа” е отправила оферта, президентът на Коринтианс Андрес Санчес, подчерта, че той не иска да продължи кариерата си в Европа.  
 
 
„Нищо не се е променило. Те (Манчестър Сити) трябва да реши дали да продава или не”, каза Санчес. „Те имат предложение за 52 млн. евро от Ювентус, но Тевес не иска да остане в Европа. Продължавам да мечтая.”

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки