Афелай остава в Барса и догодина

Полузащитникът на шампиона на Испания и Европа Барселона – Ибрахим Афелай няма намерение да напуска „Ноу Камп” и ще остане при каталунците и през следващия сезон, съобщи агентът на играча Роб Янсен

Афелай остава в Барса и догодина
Полузащитникът на шампиона на Испания и Европа Барселона – Ибрахим Афелай няма намерение да напуска „Ноу Камп” и ще остане при каталунците и през следващия сезон, съобщи агентът на играча Роб Янсен. Както е известно, холандецът пристигна при „блаугранас” през зимата на тази година, но така и не можа да се пребори за титулярно място при наличието на Иниеста, Шави и Бускетс.

Както е известно, интерес към „лалето” имат от страна на италианските Лацио и Ювентус, но Афелай призна, че иска да се пребори за титулярно място в състава на Гуардиола.

„Слуховете, че Ибрахим иска да напусне Барселона са абсолютно неверни. Не сме влизали в контакти нито с Ювентус, нито с Лацио. Афелай е щастлив в Испания и съм убеден, че е много щастлив от факт, че все още е играч на Барса”, каза мениджърът на Афелай пред испанските медии. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки