Креспо повежда Парма срещу Лудогорец

Легендарният аржентинец Ернан Креспо ще води атаката на Парма в днешната контрола с Лудогорец. До него защитата на новия член на "А" група ще тормози бившата надежда №1 на италианския футбол Джовинко. Наставникът на пармалатите Коломба смята да започне с най-доброто в момента.

Креспо повежда Парма срещу Лудогорец

Легендарният аржентинец Ернан Креспо ще води атаката на Парма в днешната контрола с Лудогорец. До него защитата на новия член на "А" група ще тормози бившата надежда №1 на италианския футбол Джовинко. Наставникът на пармалатите Коломба смята да започне с най-доброто в момента. Той имал други намерения, но като разбрал за представянето на Лудогорец срещу Щутгарт, коренно ги променил. Само преди два дни Парма завърши 0:0 със Славия Прага и Коломба направи на нищо нападателите си. Това ще е проблем за Лудогорец, тъй като сега Джовинко и Креспо ще искат да се реваншират пред треньора си.

 

Двубоят Парма - Лудогорец е от 18 часа на базата на жълто-сините Левико Терме, която е на 1300 метра надморска височина. Очаква се на срещата да присъстват над 3000 зрители, тъй като двубоят е първи за пармалатите в почивен ден, в който феновете могат да се качат в Алпите. Специално за мача клубът организира и екскурзии за ултрасите.

 

За срещата с Парма в Италия ще пристигне и собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев. Олигархът летя така и специално за контрола-та с Щутгарт. След 0:0 с Швабите той постави задача пред футболистите на Петев да победят пармалатите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки