Видович титуляр срещу Спартак Т

Уж сигурното титулярно място на Орлин Старокин в Левски взе да изстива. Защитникът си навлече гнева на мениджъра Георги Иванов по време на вчерашното занимание на сините. Гонзо дръпна конско на новото попълнение, тъй като не изпълняваше стриктно указанието му. Веднага след това пък мястото на Старокин в тактическото упражнение бе заето от Марко Видович.

Видович титуляр срещу Спартак Т

Уж сигурното титулярно място на Орлин Старокин в Левски взе да изстива. Защитникът си навлече гнева на мениджъра Георги Иванов по време на вчерашното занимание на сините.  Гонзо дръпна конско на новото попълнение, тъй като не изпълняваше стриктно указанието му. Веднага след това пък мястото на Старокин в тактическото упражнение бе заето от Марко Видович.

 

Това е сигурен знак, че сърбинът ще бъде предпочетен за титуляр пред Старокин в двубоя със Спартак Търнава. Сините приемат словаците в мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа в четвъртък от 20:45 часа на стадион „Георги Аспарухов". Досега взетият от Черноморец Орлин Старокин не успява да се сработи с тима и не се представи силно в контролите. Видович пък бе нарочен за продаване след колебливите си изяви през пролетта, но след като той не пожела да напусне „Герена", може да грабне титулярното място.

 

Напрежението в синия лагер все повече се покачва. Вчера Георги Иванов се караше здраво на футболистите при всяка тяхна грешка. След Старокин най-много викове отнесоха Тодор Христов и Даниел Младенов.

 

Добри впечатления остави Тони Калво. Испанецът скри шапката на съотборниците си с точните си центрирания. Той обаче ще пропусне първия двубой със Спартак Търнава. Очаква се в него титуляр да започне шведският бранител Фредрик Рисп. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки