1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Радуканов: Имаме още грешки, предстои много работа, но като цяло съм доволен

Радуканов: Имаме още грешки, предстои много работа, но като цяло съм доволен

Старши треньорът на ЦСКА – Милен Радуканов, бе в добро настроение при пристигането на отбора на летище „София”, предаде репортер на Novsport.com

Радуканов: Имаме още грешки, предстои много работа, но като цяло съм доволен
Старши треньорът на ЦСКА – Милен Радуканов, бе в добро настроение при пристигането на отбора на летище „София”, предаде репортер на Novsport.com. Както е известно, днес „армейците” се завърнаха от подготвителния си лагер в Холандия, а в събота се изправят срещу Литекс в битка за Суперкупата на България.

„Доволен съм от последния месец, от работата, която свършихме досега. Има разбира се много неща, които е желателно да се изчистят и лека полека надявам се да стане. Много неща ми харесват, други не, имаме още много работа”, започна Радуканов.

„Не отговарям за финансовите въпроси, така че не мога да кажа нищо за трансфера на Маркиньос. Има си директор по финансите, питайте него. Имам уверението на всички в клуба, че няма проблем с трансферираните играчи, господин Борисов каза преди два дена, че няма да има проблеми”, каза още специалистът.

На въпрос на Novsport.com как се справиха новите футболисти на лагера, Радуканов отговори: „Физически добре, в тактическата подготовка обаче има още много какво да се желае. Младите момчета се вижда, че добре работят, но са още далеч и трябва постоянство и много време.”

„Времето ще покаже дали ЦСКА ще бъде по-силен през новия сезон и дали ще сме готови за мача с Литекс. Важното е, че този месец сме работили върху това, което искаме да играем. Всички се включиха добре в подготовката, представят се добре и имат желание да играят. Положителното от това, което направихме е, че момчетата осмислят добре това, което предстои. Говорим постоянно за това, което ни очаква и се надявам всички да са готови за предизвикателствата. Имаме си грешките, не сме безгрешни, ще изчистваме много неща, продължаваме да работим. Целта ни е да надграждаме, аз съм доволен, че знам за себе си, че в ЦСКА са събрани най-добрите футболисти. Моите играчи са най-добри, аз разчитам изцяло на тях, имам им доверие и се радвам, че се сглобяват като един отбор. Неслучайно имаме толкова хора в националния отбор заради работата, която показват момчетата през последните шест месеца”, призна още БГ Моуриньо.

„Всички изиграни мачове ги гледаме след това на запис и ги анализираме, опитваме да си вземаме поуки и да изчистваме неточностите. Довечера ще се запознаем на живо с играта на Литекс”.

„За Кабрера отпадна възможността да го вземем, изпробвахме го една седмица и преценихме, че на този етап няма да ни свърши работа, всеки върви по своя път”, довери Радуканов.

За скандала с Делев, БГ Моуриньо призна: „Никой никога не е изгонил Делев от ЦСКА. Когато има 30 човека, винаги има противоречия, но си ги изглаждаме. В едно семейство между двама човека има противоречия, камо ли в толкова голяма група от хора”.

Относно евентуални нови попълнения, специалистът обяви: „Винаги гледаме за нови играчи, имаме нужда от 1-2 човека. Дали ще дойдат обаче, времето ще покаже, но ние трябва постоянно да се подсилваме. Трябва да имаме конкуренция на всички постове и отборът да се развива. Когато става дума за трансфери аз и ръководството коментираме кое е добре за клуба, какви са финансовите условия и вземаме решение”, завърши Милен Радуканов.
ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена