Феновете на Пирин: Благоевград иска футболен тим, Наков вън от футбола (снимки)

Общинските съветници ще разгледат и гласуват четири предложения на Иво Андонов, Георги Бачев, Петър Михтарски и на Сдружение с нестопанска цел „Атлетик”

Феновете на Пирин: Благоевград иска футболен тим, Наков вън от футбола (снимки)

Благоевград иска футболен тим, Наков вън от футбола – такъв транспарант беше издигнат от около двайсетина фена от фенклуб „Пирин-Реален” пред сградата на Община Благоевград непосредствено преди началото на редовната сесия на местния парламент на която трябва да се вземе решение за футбола в града.

 

Общинските съветници ще разгледат и гласуват четири предложения на Иво Андонов, Георги Бачев, Петър Михтарски и на Сдружение с нестопанска цел „Атлетик”.

 

Във фоаета на залата бяха и почти всички треньори на разпадналия се Пиринот детско-юношеската школа.

 

От хората с конкретни предложения в залата, където заседават съветниците, беше само Ивайло Андонов. Останалите се очаква да пристигнат по-късно, тъй като предложенията за футбола в града са включени в точка 16 от дневния ред.

 

„Ние протестираме защото искаме в този град да има мъжки футболен отбор. Има четири предложения за футбола в града. Искаме общинските съветници да застанат зад най-доброто. Това е престъпление Благоевград да няма мъжки футболен отбор”, заяви председателят на фенската фракция Димитър Сукалински.

 

Неговият заместник Методи Кехайов подкрепи мнението на своя председател:

 

„Няма да застанем зад предложение независмо на кой да е, да няма мъжки отбор. ДЮШ на клуба нека съществува, добре е да се възражда, но Благоевград има нужда от мъжки футболен отбор. Лицето на града представителния тим. Предложението на Иво Андонов е добро, но той не иска да има мъжки отбор, а Георги Бачев е известен около черното тото.

 

Ветераните на Пирин също имат някакво предложение. Вече 50 дни от както Пирин го няма. Искам общинските съветници да загърбят партийните си интереси и да гласвуат в името на футбола в града”, заяви зам. председателят на „Пирин-Реален” Методи Кехайов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки