ЦСКА плаща екскурзията на феновете до Румъния

Клубът започва изцяло нова политика с цел да се купят повече абонаментни карти за Сектор Г за новия сезон

ЦСКА плаща екскурзията на феновете до Румъния

Ръководството на ЦСКА отправи доста апетитни оферти към привържениците на тима. Клубът започва изцяло нова политика с цел да се купят повече абонаментни карти за Сектор Г за новия сезон, се съобщава в официалния сайт на „червените”.

 

За това босовете на армейците обещават, че всеки привърженик, който си купи карта за легендарния сектор, ще получи безплатен транспорт до Румъния за мача от Лига Европа Стяуа - ЦСКА, който ще се играе на стадиона на Клуж.

 

Както е известно, абонаментът за сектор "Г" е 70 лева (10% отстъпка за фенове с абонамент от предходния сезон), а за домакинските срещи от Европа ще се ползва 30-процентно намаление.

 

Ето и съобщението:

 

Армейци,

закупилите абонаментни карти за сектор Г привърженици за сезон 2011/12 година до 12.08 ( петък), ще имат възможността да пътуват на разноски на клуба със специално осигурен транспорт  за гостуването на ЦСКА в Румъния.

Напред червените!

 

Сайтът съобщава още, че поради текущи ремонтни дейности във ВИП-залата и прилежащата й трибуна на стадион „Българска армия”, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД ще посреща своите специални гости на полувремето на мача с Черноморец в ресторанта откъм сектора с администрацията.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки