"Скай Спортс": Венгер в Ничия земя

Мениджърът на Арсенал отказа да коментира интереса на Сити към Насри

"Скай Спортс": Венгер в Ничия земя
Арсен Венгер заяви, че Сеск Фабрегас и Самир Насри все още са футболисти на Арсенал. Неяснотата около бъдещето на двамата играчи общо взето се избистря, но френският мениджър остава потаен.
 
Фабрегас е на път да се присъедини към Барселона и треньорът на европейския шампион вярва, че има добър шанс сделката да се осъществи.
 
В същото време френският национал Насри е искан от Манчестър Сити, като се очаква да последва Гаел Клиши към „Етихад Стейдиъм” това лято.
 
Цитиран от "Скай Спортс", Венгер говори пред официалния сайт на клуба: „И на двата фронта сме в Ничия земя”, каза образно наставникът. „В момента те са играчи на Арсенал.”
 
Попитан директно за преговорите със Сити за Насри, французинът каза: „Не бих искал да коментирам това. Ще ви държим информирани.”
 
Венгер даде гласност на своето безпокойство за възможността да загуби Фабрегас и Насри: „Да, притеснени сме, защото когато вземаш играчи на 16-, 17-, 18-годишна възраст, играеш с тях във Висшата лига, трябва да бъдеш храбър.”
 
„Но го правиш, защото смяташ, че го заслужават, но на второ място го правиш, защото смяташ, че клубът ще бъде възнаграден, когато те са на 23, 24 и са в позицията на раждат плодове.”
 

„Притеснително е, разбира се, но ако финансовия феърплей дойде, мисля, че ще бъдем в много силна позиция. В момента обаче не съществува.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки