Марек и Рилски спортист във „В” група за сметка на Пирин на Наков

„Не съм решил още, но щом като не ни допускат да играем в Благоевград, може да откажа участие на отбора във „В” група. Не мисля да се превръщаме в пътуваща трупа”, беше коментарът на Емил Наков.

Марек и Рилски спортист във „В” група за сметка на Пирин на Наков

По всичко личи, че Марек и Рилски спортист от следващия сезон ще заиграят в Югозападната „В” група, въпреки че загубиха баражите за влизане в третия ешелон през юни съответно от Беласица и Оборище (Панагюрище). Това ще стане за сметка на Пирин на Емил Наков, който обмисля да се откаже от участие в третия ешелон.

 

Както се знае, общинският съвет забрани на Наковия отбор да играе домакинските си мачове на стадион „Христо Ботев” в Благоевград заради натрупани задължения в размер на 40 000 към звеното „Спортни имоти”. В същото време Община Благоевград ще участва в съвместното дружество между Ивайло Андонов и Петър Михтарски за възраждане на Пирин, който ще започне от „А” Окръжна група, а за този отбор на Емил Наков не остана място в града.

 

„ Не съм решил още, но щом като не ни допускат да играем в Благоевград, може да откажа участие на отбора във „В” група. Не мисля да се превръщаме в пътуваща трупа”, беше коментарът на Емил Наков.

 

Така на Марек и Рилски спортист няма да се налага да играят допълнителен бараж помежду си, а двата отбора ще влязат директно в Югозападната "В" група да запълнят бройката от 20 отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки