Стяуа разиграва феновете на ЦСКА в Румъния

Сагата с билетите за мача Стяуа - ЦСКА, който ще се играе в Клуж-Напока, достигна връхна точка

Стяуа разиграва феновете на ЦСКА в Румъния
Усложненията за българските фенове, които искат да подкрепят на живо ЦСКА в Румъния в битката срещу Стяуа, продължават.
След новината, че феновете на „армейците” могат да си купят билети за двубоя в Клуж само до 16:30 часа, сега има нови проблеми с ценните хартийки.

От сайта на ЦСКА официално уведомиха своите фенове за неуредиците. Новата информация е, че червените привърженици могат да купят билети не само от касите на стадиона в Клуж-Напока, но и в „Grand Hotel Italia”  в Клуж. Интересното е, че в този хотел е отседнал целия отбор и ръководството на ЦСКА, а сградата се намира на около 10 километра от стадиона, където ще се играе мачът.

Това е поредната част от психологическата война преди мача между българи и румънци. Залогът е влизане в групите на Лига Европа и сериозни финансови приходи.

Ето и цялото съобщение от сайта на ЦСКА:

„Армейци,

уведомяваме Ви, че билети за днешния мач срещу Стяуа освен на касите ще се продават и в “GRAND HOTEL ITALIA’’ в Клуж ( TRIFOIULUI – VASILE CONTA Str., POSTAL CODE 40478, CLUJ-NAPOCA) до 16:00 часа, както и в ‘’OPERA PLAZA” ( TRAIAN MOSOIU Str. Nr. 10-12, CLUJ-NAPOCA)от 16:30 до 18:30 часа.

За предпочитане е да заплащате билетите в левове ( 5 лева за бройка).
Заради разпоредба на полицията автобусите с наши привърженици ще бъдат допускани до сектора за гости на стадион „Д-р Константин Радулеску”, след което ще бъдат отведени до паркинг на указано от служителите на реда място. След края на мача рейсовете ще чакат феновете ни отново пред стадиона.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки