Хари Реднап най-накрая е готов да продаде Модрич

Мениджърът на Тотнъм отвори врата за Лука Модрич по пътя му към Челси

Хари Реднап най-накрая е готов да продаде Модрич

Хари Реднап заяви, че продажбата на Лука Модрич може да бъде в най-добър интерес за Тотнъм. Мениджърът на "спърс" е привлякъл само вратаря Брад Фридъл това лято. Наставникът може да използва парите, които ще получи от сделката за хърватина, за да подсили състава си.

"Имаме само две опции за Лука," каза Реднап. "Искам той да остане, но, ако си тръгне, се открива възможността да привлечем нови играчи. Няма начин Давид Леви, председателя на борда на Тотнъм, да го продаде в последния ден на трансферния прозорец. Преди няколко години направи същото с Бербатов и тогава остана без нападатели. Няма шанс да го направи отново.".

"Трябва обаче да сме внимателни и да не казваме, че той няма да си тръгне, а накрая - да го направи. Леви каза, че няма да го продава и засега не изглежда да си е променил мнението."

Реднап призна, че може и да привлече нови футболисти, дори и да не продаде Модрич. Мениджърът на Тотнъм се нуждае от хора в средата на терена, имайки толкова контузени играчи в тази област.

"Играчи като Лука, Бейл и ван дер Ваарт искат да знаят дали ще привличаме нови футболисти. Те искат да печелят, а за това, трябва да се развиваме. Джейк Ливърмор е единственият ни здрав централен полузащитник. Ще трябва да променя тактиката. Не можем да започнем сезона само с Джейк в средата на терена."

"Миналата година завършихме на две точки над Ливърпул, а те похарчиха 100 милиона паунда за нови попълнения. Трябва да подсилим нашия съствам, ако не искаме да изоставаме.".

Смята се, че Емануел Адебайор ще се заиграе под наем от Манчестър Сити в отбора от северен Лондон. Хари Реднап е оптимист за преминаването на нападателя в Тотнъм: "Сигурен съм, че феновете ще го обикнат, защото беше изгонен от Арсенал. Техните фенове го мразят, точно затова нашите ще го приемат с отворени обятия. Той играе добре срещу бившия си отбор, така че ще се превърне в герой на "Уайт Харт Лейн"".

Антов и Кремонезе с 0:0 в първия плейоф за влизане в Серия А (ВИДЕО)

Българският национал изигра почти цял мач

Клоп: Първо почивка, после ще видим

Специалистът иска да си вземе поне една година пауза

Двама си тръгват от Ливърпул това лято

Луис Диас и Джо Гомес може да напуснат заедно с Юрген Клоп

Компани: Искам Байерн да взима правилните решения

Новият треньор на "баварците" с първи думи след назначаването си

Мбапе: Преди две години не беше лесно

"Не го пожелавам на никого", заяви той по повод драмата с оставането в ПСЖ през 2022г.

"Ред Бул" купи миноритатен дял акции в Лийдс

Клубът на Илия Груев ще бъде спонсориран от австрийската компания

Барселона дава втори шанс на Ансу Фати

Ханзи Флик е готов да заложи на испанеца

Ман Сити даде краен срок на Гуардиола да реши бъдещето си

Испанецът намекна, че скоро може да си тръгне

Защо Байерн взе Компани?

Той е един от най-интересните треньори в Европа, обяви шеф в клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки