ЦСКА се прибра минорен, но непримирен (видео)

Чартърът от Клуж-Напока закъсня с 40 минути

ЦСКА се прибра минорен, но непримирен (видео)
С 40-минутно закъснение ЦСКА се прибра с чартър от Клуж-Напока, където загуби с 0:2 от Стяуа в първи плейофен мач за групите на Лига Европа. Армейците кацнаха на летище София точно в 02:34 ч, като самолетът се очакваше на родна земя в 01:50 ч, предаде репортер на Novsport.com.
 
На аерогарата червените бяха в минорно настроение, но изглеждаха непримирени. Още в 10:30 ч днес Милен Радуканов ще изведе своите момчета на тренировка на стадион „Българска армия”. Дори вратарят Райс Мболи информира своя съотборник Грегъри Нелсън за точния час на заниманието. Двамата първи излязоха и бързо се запътиха към клубния автобус, който отрано ги очакваше.
 
Спас Делев пък буташе количка с багаж и демонстративно отмина журналистите. Последни се появиха изпълнителният директор Венцислав Живков и мениджърът Милен Радуканов.
 

Последният любезно се спря и даде обширно интервю. Радуканов сподели, че съжалява за изпуснатия шанс червените да си тръгнат от Румъния поне с гол на чужд терен. Той обаче припомни, че Стяуа има 7 поредни участия в групите на евротурнирите в последните години и сега гони 8-мо. Много неща трябва да променим до реванша, като започнем от манталитета, сподели младият треньор. 

Милен подчерта, че ЦСКА ще се бори до последно да отстрани Стяуа.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки