Херо пред Novsport.com: Не мога да задължа хората да идват на стадиона (аудио)

Очаквам труден мач срещу Локомотив, допълни старши треньорът на Черноморец (Бургас)

Херо пред Novsport.com: Не мога да задължа хората да идват на стадиона (аудио)

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров- Херо заяви в интервю за Novsport.com, че очаква труден мач срещу Локомотив (Пловдив). „Акулите” ще посрещнат утре пловдивския тим в двубой от третия кръг на „А” група. Херо сподели,че се надява тимът му да е по-агресивен в атакуващ план, като не пропусна да припомни, че съставът му е нов и се изисква време, за да покаже потенциала си.
 

„Очаквам труден мач, нормално е. Отборът на Локомотив е сред най-стойностните у нас, разполагат с добри индивидуалности. Вече 2-3 години играят заедно, така че двубоят ще е труден”, коментира наставникът.
На въпрос дали има проблеми с контузени и наказани футболисти, той заяви:
„Ибрахим Ака отново има проблеми с работната виза, Тевия също. Кишишев има и той някакъв проблем и не знам дали ще може да участва срещу Локомотив.”

 
Относно старта на сезона за Черноморец и показаната игра в първите две срещи Херо разкри:

„Какво значи да съм доволен? Доволен съм когато играем добре, например както срещу ЦСКА, въпреки че загубихме. На фона на потенциала, който имаме мисля, че тима игра добре, показаха характер и организация. Тези неща ме радват, а когато се представяме добре идват и победите. Естествено искам да променим някои неща. Например във фаза атака искам да сме още по-агресивни и скоростни, но това са неща, за които се изискват време и търпение. Ние сме нов отбор.”
 
Димитров заяви, че се надява феновете да подкрепят „акулите” в утрешния мач, въпреки че двубоя ще се излъчва по телевизията.
 
„Очаквам разбира се, надявам се да ни подкрепят хората, но тези неща не зависят от мен. Няма треньор, който да не се надява на подкрепата на собствената публика и аз не съм изключение, но не мога да задължа хората да идват”, завърши Херо. 

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ДИМИТЪР ДИМИТРОВ МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ АУДИО ФАЙЛ! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки