Огромен интерес към гимнастичките ни

При огромен журналистически интерес преминаха официалните тренировки на Световната купа по художествена гимнастика, категория А в "Арена Армеец" в София

Огромен интерес към гимнастичките ни

При огромен журналистически интерес преминаха официалните тренировки на Световната купа по художествена гимнастика, категория А в "Арена Армеец" в София.

 
Подиум тренировките на отборите на Русия и България предизвикаха най-голям интерес. Руските гимнастички, които играха пред българките, направиха някои грешки. Българските грации ансамбъл и индивидуално Силвия Митева и Биляна Проданова се представиха много по-добре.
 
Старши треньорът на тима Илиана Раева бе доволна от тренировката. "Тренировката мина добре, с малки грешки при индивидуалното и при ансамбъла. Нормално е, все пак вълнението е голямо. Да се надяваме, че утре ще бъдем без грешка. Подготовката е винаги недостатъчна за всеки спортист.
 
Мисля, че сме в добра форма и просто трябва да сме спокойни, за да няма грешки. Силвия игра много добре, Биляна все още допусна грешки, което с оглед на подготовката й е закономерно. Очаквам много силна конкуренция, очаквам, че българският отбор ще се мобилизира и ще играе много силно. Надявам се и очаквам това, ще направим всичко възможно и аз като треньор", заяви за БТА Раева след заниманието.
 
Най-добрата българска гимнастичка Силвия Митева игра без грешка. "Чувствам се доста добре, в залата се чувствам комфортно. мисля, че съм в добра форма и се надявам всичко да мине добре. Винаги може и по-добре. Има какво да се желае, но като първа тренировка тук мисля, че беше добре. Обичам да играя пред пълни зали, така че очаквам нашата публика да ми помогне. Не си поставям цели за състезанията, каквото се случи. Ще дам най-доброто от себе си", каза Митева.
Националите по спортен риболов са световни вицешампиони

Голям успех за родните рибари

България завърши на 10-о място на Световната купа по фехтовка

Вижте подробности

Карлос Насар: Никога не бих предал хората, които ме подкрепят

„Отивам в Париж, за да зарадвам България“

Министър Глушков присъства на фестивала по утринна гимнастика „Ямбол‘24“

Вижте подробности

Йоана Илиева и Олга Храмова във втория ден на Световната купа по фехтовка в Пловдив

Вижте подробности

Зам.-министър Петър Младенов награди участниците в спортния празник на училище „Питагор“

Вижте подробности

Министър Глушков в Пловдив за Деня на спорта

Подкрепи българите на СК по фехтовка и се срещна с кмета Костадин Димитров и студенти

Само за месец! Глушков преодоля забавеното финансиране на спортните клубове

Предишното ръководство на спортното министерство не намери време да разгледа проектите

Училище "Питагор" обедини спортисти и ученици под мотото „Чиста игра“

В деня на българския спорт

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки