Гонзо към Тасевски: Мътна ти е главата

Македонецът вече е последна дупка на кавала в Левски, ще тренира само за здраве

Гонзо към Тасевски: Мътна ти е главата

Мениджърът на Левски Георги Иванов на практика изхвърли от състава македонския национал Дарко Тасевски. В последните няколко дни халфът е изваден от тренировките на тима и само върти обиколки на „Герена".

 

Официалната информация от клуба е, че Тасевски има проблем с контузия. Тя обаче е самр за пред медиите. Истината е, че тя е треньорска. Георги Иванов е бесен на офанзивния полузащитник, който през миналия сезон бе една от най-важните фигури в състава. "Мътна ти е главата. Докато не се оправиш, няма да играеш", заявил онзи ден Гонзо на Тасевски.

 

Още преди началото на сезона обаче македонецът каза, че повече не му се играе в Левски и предпочита клубът да го продаде. Това не се хареса на сините, които не са склонни да го пуснат в чужбина за малко пари. Поради това от „Герена" отказаха две оферти за него. Трансферът му в Ростов пък е пред провал, тъй като Левски държи да вземе за него 350 хиляди евро.

 

С изваждането на Тасевски от състава обаче Георги Иванов не прави нещата подобри. Напротив - от началото на сезона Дарко е резерва, а така няма как цената му да се качи. Явно на "Герена" предстои поредната тягостна раздяла. От клуба все пак ще пробват да вземат някакви пари за него през зимата, тъй като следващото лято Тасевски става свободен агент. Дотогава обаче той ще продължава да си взима голямата заплата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки