Хиляди фенове участваха в „Живей активно!” на морето

Над 9000 летовници спортуваха за здраве, въпреки лошото време, в летните издания на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!, заедно с водещия Део и волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката

Хиляди фенове участваха в „Живей активно!” на морето

За пета поредна година в морските издания на ЖИВЕЙ АКТИВНО! над 9000 летовници спортуваха и научиха много за балансираното хранене. Лошото време не успя да помрачи настроението на участниците, а само доказа колко верни са феновете на ЖИВЕЙ АКТИВНО! С много движение и разнообразни спортни уроци инициативата на Нестле България се проведе в 3 града: във Варна на 9 август, Несебър - 11 август и Проморско - 13 август.

 

Въпреки че тази година лошото време изненада летовниците в  Несебър, ентусиасти не липсваха. Проливният дъжд не само че не затрудни играчите в турнира по волейбол, но ги мотивира да дадат най-доброто от себе си пред строгото съдийство на  Евгени Иванов-Пушката и младата надежда на волейбола Иван Крачев. Над 50 отбора премериха сили в трите града, борейки се за фрапираща победа.

 

За добрата форма  и здравословния начин на живот  на участниците се погрижиха професионални  инструктори по йога, зумба, фитнес, латино и хип-хоп танци. Део отново не пропусна да се включи във всички активности, като показа завидни умения в йогата и хип хоп танците. Целодневната програма, изпълнена със спортни активности и приятни емоции продължи с уникални beatbox изпълнения на Skiller, който покачи още повече градуса на доброто настроение сред летовниците. А за да бъде денят наистина незабравим Устата изнесе мини концерт, който буквално взриви публиката. За да охладят страстите участниците в инициативата на Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО! получиха сладоледени изкушения MAGNUM Cuba Libre.

 

Активният начин на живот, доброто настроение и интересните награди са неразделна част от летните издания на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която и тази година подари на всички участници един незабравим здравословен ден на плажа за цялото семейство.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки