СНИМКИ: Монтана започна подготовката с 13 състезателките

Три са новите попълнения в женския баскетболен Монтана

СНИМКИ: Монтана започна подготовката с 13 състезателките

Баскетболният Монтана започна днес подготовка с 13 състезателки, три от които нови попълнения.

И докато обстановката за Радмила Нешева-Димитрова и Наталия Топалова е сравнително непозната, то за Димана Макариева може да се каже, че се завръща отново у дома. След три сезона в Италия 23-годишната националка реши да продължи кариерата в родния си клуб.

“Щастлива съм, че се завръщам отново тук. Надявам се да помогна на отбора да изпълни целите, които ще преследва през този сезон”, заяви Макариева.

Камелия Михалкова пропусна днешната първа тренировка на отбора. С разрешение на ръководството на клуба тя ще започне подготовка с няколко дни закъснение.

Освен Димана Макариева, екипът на Монтана през новия сезон ще носят още Радмила Нешева и Наталия Топалова. И двете бяха категорични, че искат трофей с новия си отбор.

В края на днешната първа тренировка на Монтана да поздрави отбора в залата се появи и кметът Златко Живков. Той подари не всичките 13 баскетболистки фланелки, с надпис “Злато за Монтана”, като поясни че това е неговото пожелание към отбора-шампионска титла и купа на България през новия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки