Левски тренира в пълен състав преди Ботев (Враца) (снимки+видео)

Калво и Гаджев готови за утрешния сблъсък

Левски тренира в пълен състав преди Ботев (Враца) (снимки+видео)

Отборът на Левски направи традиционната си сутрешна тренировка на централния терен на стадион „Георги Аспарухов” преди утрешния мач от „А” група с Ботев (Враца), предаде репортер на Novsport.com. Както е известно, двубоят е от 20:00 часа на „Герена”.

В заниманието взеха участие 20 полеви играчи, плюс тримата вратари, които по традиция тренираха отделно от основната група. Единствено Александър Киров тренираше на облекчен режим, докато останалите му съотборници се включиха активно в тренировката.

Тони Калво и Владо Гаджев, които доскоро лекуваха контузии, тренираха активно и се очаква да започнат като титуляри утре. Македонският халф Дарко Тасевски, който бе изгонен от първия отбор и впоследствие върнат в него, също взе участие в заниманието, като има голяма вероятност утре да вземе участие срещу състава на Ботев.

Тренировката, която бе открита за журналисти и фенове през първите 15 минути, започна с обиколки на терена, последвани от къси спринтове и упражнения за разтягане. След Георги Иванов – Гонзо, раздели играчите си, които започнаха игра в квадрати. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки