Гонзо: Трансфер на Дарко няма да има, трябва да мисли само за Левски (видео)

Наставникът на Левски призова феновете за подкрепа

Гонзо: Трансфер на Дарко няма да има, трябва да мисли само за Левски (видео)
Главният мениджър на Левски – Георги Иванов, даде традиционната си пресконференция преди мач от „А” група, предаде репортер на Novsport.com. Гонзо разкри, че халфът на отбора Дарко Тасевски няма да бъде продаван и ще остане при „сините” поне до зимния трансферен прозорец.

„Ицо Йовов и Иво Иванов получиха почивка и няма да играят с Ботев. В момента всички са здрави и е нормално някой да отпадне от групата. Владо Гаджев тренира цяла седмица и очаквам утре да вземе участие в мача”, започна младият специалист.

„Ясно е, че повечето отбори, които идват на „Герена” се затварят в своята половина. Надявам се срещу Ботев да играем малко по-бързо, отколкото срещу Монтана и да си вкараме положенията. В мача и със Славия, и с Монтана изпуснахме много шансове, но когато отборът придобие самочувствие, тогава ще дойдат и головете”, продължи пловдивчанинът.

„Само ние можем да си направим мача лесен. Нормално е, когато ти липсват 4 основни футболисти от миналия сезон да изглеждаш по по-различен начин и Левски не прави изключение. Разполагаме с много нови и млади момчета, които обаче имат нужда от още време да се адаптират към стила, който се налага в Левски”, смята бившият нападател на „сините”.

Георги Иванов внесе и яснота около трансферната сага с македонеца Дарко Тасевски: „Дарко няма да бъде трансфериран и трябва да мисли само за Левски. Аз никога не съм бил недоволен от Тасевски, просто той трябваше да си изчисти главата”.

„Наблюдавах доста мачове на Ботев (Враца), така че ние знаем техните силни и слаби страни и ще се опитаме да им противодействаме по най-добрия начин. Не е добре за българския футбол, че всички тимове отпаднаха от Лига Европа, но аз искам да гледам само моя си отбор”, каза още Иванов.

„Искам феновете да подкрепят Левски, както винаги са го правили, който обича, нека да подкрепя Левски”, завърши Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки