Иван Стоянов е новият нападател на Лудогорец (аудио)

Племенникът на Йордан Лечков подписа тригодишен договор с разградчани

Иван Стоянов е новият нападател на Лудогорец (аудио)

Българският национал Иван Стоянов е най-новото попълнение на Лудогорец (Разград). Бившият футбоист на Щутгарт, ЦСКА и Алания (Владикавказ) подписа 3-годишен договор с новака в българския елит.

От началото на сезона във втора руска дивизия Стоянов бе взел участие в едва 8 от 22 мача на Алания без да отбележи попадение. 

Привличайки племенника на Йордан Лечков, в българското Ман Сити се надяват да засилят още повече нападението си. Отборът, воден от Ивайло Петев в момента заема 4-а позиция в "А" група, изоставайки на 2 точки от лидерите ЦСКА и Черно море.

 

Очаква се 28-годишният Стоянов да се присъедини към лагера на Лудогорец в Трявна, а официалният му дебют се очертава срещу Славия в следващия кръг.


Йордан Лечков потвърди новината, че племенникът му се завръща в родното първенство, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

 

”По-важното е да играе. Рано или късно всички, ще се завърнат в България и колко необходими ще са ни тогава. Пак казвам. Разград се намесиха  в тройката и ще се види, колко проблеми ще им създадат. Така беше и със Сливен, а сега вече играем в “Б” група ”, каза Лечков.

 

Какво още поясни футболния шеф, чуйте в звуковия файл

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки