Пет възможности за Димитър Бербатов

На Острова изведоха пет варианта около бъдещето на българина

Пет възможности за Димитър Бербатов

Краят на летния трансферен прозорец наближава, а бъдещето на българския нападател на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, продължава да е една от най-дискутираните теми на Острова. Бившият ни национал попада все по-рядко в сметките на мениджъра на „червените дяволи” – сър Алекс Фъргюсън, а някои английски медии свързват името на българина с различни отбори от Европа.

В мачовете от новия сезон опитният шотландец разчита предимно на Дани Уелбек и Уейн Руни, а Бербатов се е появил в игра едва в последните минути от срещата с Уест Бромич в първия кръг на шампионата. Въпреки това, бившият ни национал заяви, че има желание да остане в Манчестър Юнайтед.

Един от отборите, с които се свързва името на българина, е испанският Севиля. Спекулациите за евентуален трансфер на Бербатов в редиците на тима от Примера Дивисион се появиха за първи път в края на месец април. Причината името на бившия ни национал да се свързва със Севиля е и завръщането на основния нападател на отбора – Луиш Фабиано, в Южна Америка.

Друг тим, който е вариант за българина и бе един от най-големите фаворити за привличането на българина, е Пари Сен Жермен. Новият наставник на тима от френската столица – Леонардо, има желание да вземе Бербатов в състава си, а възможност за трансфер на нападателя в редиците на французите има до самия край, тъй като Пари Сен Жермен може да отправи оферта в последните секунди от трансферния прозорец, пишат английските медии.

Димитър Бербатов е вариант и за Интер. „Нерадзурите” продадоха Самуел Ето’о на Анжи Махачкала и ще имат нужда от нов нападател. Друга възможност за тима от „Сан Сиро” е Дирк Каут от Ливърпул.

Тотнъм – отборът, в който Бербатов играеше преди да пристигне на „Олд Трафорд”, също е вариант за нов отбор на нападателя. Българинът бе продаден от "шпорите" на "червените дяволи" за 30 милиона паунда, но може да се върне във водения от Хари Реднап тим за доста по-малка сума.

Според английските медии последната възможност е просто Бербатов да остане в Юнайтед до зимата и след това да се разбере дали ще се стигне до евентуален трансфер.

Крайният изход на сагата около българина идва след няколко дни. Тогава е краят на трансферния прозорец, тогава ще стане ясно и бъдещето на Бербатов.

Девети отбор от Серия А в Европа?

Фиорентина и Аталанта решават сериозен ребус

Десподов след титлата: Не съм виждал такава подкрепа

Националът завърши сезона с 13 гола и 13 асистенции

Почетино хвали Челси след сезона

„Толкова съм доволен и горд от играчите“, обяви аржентинецът

Мениджърът на Арсенал коментира загубената титла

Вижте какво каза Микел Артета

Съдия от Нидерландия сътвори здрав скандал

Вижте подробности

ОБЗОР: Брест спечели последната френска квота за Шампионската лига (ВИДЕО)

С победа над Тулуза

Десет от Рома матираха Дженоа с 1:0 на "Олимпико"(ВИДЕО)

Лукаку вкара победния и може би последния си гол за "вълците"

Гуардиола намекна, че напускането му наближава

Испанецът спечели шестата си титла в Англия и не очаква да остане още дълго на "Етихад"

Барселона си гарантира второто място (ВИДЕО)

Каталунците събраха 82 точки и имат четири повече от Жирона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки