Федерер развълнуван от мача с Цонга

Най-титулуваният тенисист в историята на тениса готов за люта битка на "Ю Ес Оупън" 2011.

Федерер развълнуван от мача с Цонга

Най-титулуваният тенисист в историята на тениса Роджър Федерер среща утре Жо-Вилфред Цонга в страхотен сблъсък от четвъртфиналите на "Ю Ес Оупън" 2011.

Устремил се към рекордната шеста титла на „Флашинг Медоус“, швейцарецът трябва да преодолее французина, ако иска да спечели възможността да нанесе пак загуба на непобедимия тази година Новак Джокович в полуфиналите на турнира.

Задачата обаче е много трудна, тъй като Федерер загуби именно на това стъпало от Цонга на "Уимбълдън" тази година и след това напусна победен корта и в Монреал, Канада, в турнира от сериите „Мастърс“.

Фед обаче е доста развълнуван от предстоящия мач. „Много съм въодушевен и развълнуван, че ще играя срещу Цонга. Неговият стил на игра е доста интересен и затова е предизвикателство да играеш срещу него. На "Уимбълдън" направихме хубав мач, който за жалост загубих“, заяви Федерер.

Той бе ясен и относно мача с Монако тази сутрин, в който буквално помете аржентинеца. „Няма какво толкова да кажа. Просто днес всичко ми се получаваше и играх невероятно“, заяви бившият номер 1 в света.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки