Майкъл Оуен не се страхува от Барса

В Манчестър Юнайтед мога да печеля всеки турнир, в който участваме, радва се опитният нападател

Майкъл Оуен не се страхува от Барса
Нападателят на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен не се страхува от европейския шампион Барселона и се подготвя спокойно за предстоящото начало на новата кампания в Шампионската лига.

Загубата с 1:3 от каталунците на финала в турнира през миналия сезон беше горчив опит за Оуен, а тази година отново Барса е основен фаворит да играе на финала в Мюнхен през май 2012 година. Голаджията беше резерва на „Уембли” и така и не се появи на терена, а сега чака първия си шанс за сезона”

„Ако играем отново с Барселона на финала, ще трябва да направим нещо различно, защото очевидно те ни надиграха в предишния финал. Не мисля, че е нещо срамно да загубиш от такъв отбор. Не се срамуваме от играта си на „Уембли”, но ако пак ги срещнем, трябва да подходим малко по-различно”, признава той.

Съотборникът на Димитър Бербатов и негов конкурент в атака смята, че испанците са победили категорично „червените дяволи”. Опитният бивш стрелец на Ливърпул се надява да играе за тима си в Лигата: „Нямаме да ни е страх да играем пак срещу Барселона. Нямам търпение. Радвам се, че в голям клуб като Манчестър Юнайтед имам голям шанс да печеля всяко състезание, в което участваме”, ентусиазирано заявява Оуен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки