Венци Стефанов: Националният отбор е пълен та*ак

Не може пресаташето да казва кой да викат и кой не, убеден е президентът на Славия

Венци Стефанов: Националният отбор е пълен та*ак
"Искам само в неделя да победи по-добрият. Славия ще говори след мача", заяви вчера пред "Тема Спорт" президентът на белите по повод предстоящото гос­туване на Лудогорец.
 
"Уважавам г-н Домусчиев, защото той дава пари за развитието на спорта. Ис­ка ми се обаче Лудогорец да не тръгне по стъпките на Литекс и да побеждава с игра", добави босът на сто­личани.
 
"Тепърва Славия ще из­гражда игровия си облик при новите треньори и с нови­те играчи. Вярвам напълно на Кушев и неговия екип и всички се надяваме на добро представяне", каза още Стефанов.
 

Той не подмина и тема­та за безличното предста­вяне на трикольорите сре­щу Англия: "Националният отбор е пълен та*ак. Не е сериозно пресаташето да казва кои играчи да се викат и кои не. Уважавам Матеус като футболна личност, но още с нищо не е показал, че е до­бър треньор. Има доста български треньори като Пламен Марков, Стойчо Младенов, които не по-зле от него ще се справят. Те поне ходят на мачове. Пла­мен Марков бе сменен след постановка. И Мъри щеше да се справи, но той скоро ще си тръгне от Анортозис и пак ще остане без рабо­та", добави президентът на Славия. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки