Бербатов и Юнайтед започват решителни преговори

Българският голмайстор ще се пазари със своя клуб за нов договор

Бербатов и Юнайтед започват решителни преговори
Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се подготвя за решителни разговори с клуба за своя нов договор. Пазарлъците ще започнат още този месец, разкрива Goal.com.
 
Настоящият контракт на българският нападател изтича през юни догодина и досега не се говореше нищо за продължаването му. Имаше опит да се стигне до споразумение още през март, но той се провали.
 
30-годишният Бербо може да изчака спокойно края на контракта и да напусне тима. От щаба на „червените дяволи” се чудеха дали да продадат деветката през това лято, но той остана на „Олд Трафорд”. Сега англичаните са решили, че е по-добре да го задържат с дългосрочен договор. Интерес към голмайстора на Висшата лига имаше от богаташите от ПСЖ и Малага.
 
Според Goal.com Берба ще настоява за по-добри финансови условия и ще пожелае 120 000 паунда на седмица, вместо сегашните 80 000. Юнайтед обаче няма особено желание да се съобрази с него, защото сър Алекс много рядко разчита на голаджията в последно време. Димитър Бербатов още не е записал и една игрова минута като титуляр през новия сезон за „дяволите”.
 

За една година доста играчи подписаха или подновиха договорите си с английския шампион. Сред тях са Антонио Валенсия, Парк Жи-Сунг, Патрис Евра, Дарън Флетчър, Майкъл Карик и Райън Гигс. Сега е ред на преговорите с Бербатов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки