Суша за пари на „Армията” от април

През април за послед­но са получили за­платите си треньорите, хо­рата от школата и служи­телите в ЦСКА. От този момент нататък 5 месеца клубът не им е превел и стотинка, стана ясно вчера

Суша за пари на „Армията” от април
През април за послед­но са получили за­платите си треньорите, хо­рата от школата и служи­телите в ЦСКА. От този момент нататък 5 месеца клубът не им е превел и стотинка, стана ясно вчера.

Служители се опитали да направят среща със собственика Димитър Борисов, но той ги отрязал, като заявил, че в момента по-зажни са футболистите, които можело да напуснат да станат свободни агенти и така да се загубят много пари.

Някои от работещите в ЦСКА вече мислят да предизвикат проверка в инспекцията по труда, за да се види на какъв етап е от­борът.

В същото време се назна­чавали нови хора като Дра­голюб Симонович. Треньо­рите пък карали на резерви и премии, но за останалите положението обаче било плачевно. Вчера на стадио­на се появиха четири нови автомобила „Пежо" с чер­вен цвят, които ще са за Си­монович, Янис Зику, Райс М’боли и Жуниор Мораеш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки