Фърги: Чичарито е готов, няма да има много промени

"Той е готов, тренира много добре. Единственият проблем пред нас бе колко време можем да му дадем за игра", обясни той

Фърги: Чичарито е готов, няма да има много промени

Сър Алекс Фъргюсън намекна, че Димитър Бербатов отново няма да играе за Манчестър Юнайтед и през този уикенд, тъй като Хавиер Ернандес е вече напълно възстановен и ще може да заеме мястото си до Уейн Рууни в атаката на тима.

 

Юнайтед гостуват на Болтън в събота вечер, а Чичарито, който получи сътресение по време на турнето в САЩ, пропусна началото на сезона. Той обаче игра в контролата на Мексико с Полша и отбеляза гола за "ацтеките" при равенството 1:1.

 

"Той е готов, тренира много добре. Единственият проблем пред нас бе колко време можем да му дадем за игра след удара в главата, но той е вече добре. Той игра 45 минути за Мексико, отбеляза в един от мачовете...това е прекрасно", заяви най-успешният британски мениджър.

 

Фърги добави, че се радва, че след паузата за националните отбори няма нови контузии, а в лазарета остават само Неманя Видич, Рафаел и Дани Уелбек. На Юнайтед предстои гостуване на Бенфика в Шампионската лига, така че Фъргюсън смята отново да разчита на младите си играчи. Той добави: "Не очаквам да направя някакви сериозни промени за утре".

 

Шотландецът, освен това, подкрепи за пореден път и 20-годишния си страж Давид Де Хеа. Юнайтед е на върха в класирането на Висшата лига с еднакъв брой точки като Манчестър Сити, но отборът от "Олд Трафорд" има по-добра голова разлика от градския си съперник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки