СНИМКИ: Волейболистите на Монтана се завърнаха в зала “Огоста”

През следващата седмица отборът на Монтана ще изиграе първата си контролна среща

СНИМКИ: Волейболистите на Монтана се завърнаха в зала “Огоста”

Волейболистите на Монтана се завърнаха отново в зала “Огоста”. Заради ремонтът, който се извърши там това лято, отборът стартира подготовката си за новия сезон с тренировки на стадион “Огоста” и фитнес залата.

През тази седмица треньорът Петър Дочев успя да си осигури услугите на двама нови състезатели. 220-сантиметровият център Цанко Цанов идва от Каварна, а посрещачът Николай Антонов от бронзовия медалист от последния шампионат Лукойл-Нефтохимик.

В отбора се завърна отново и 22-годишният център Людмил Йотов. По този начин треньорът на Монтана вече има възможност да работи с група от 10 състезатели.

Това са Бранимир Баев, Денислав Александров, Тихомир Георгиев, Георги Георгиев, Даниел Цветанов, Деян Боюклиев, Любомир Агонцев, Цанко Цанков, Николай Антонов и Людмил Йотов.

Селекцията обаче остава отворена, като в момента ръководството на клуба преговаря с ЦСКА. В първия отбор ще бъдат привлечени и таланти от ДЮШ.

През следващата седмица отборът на Монтана ще изиграе първата си контролна среща. На 22 септември възпитаниците на треньора Петър Дочев гостуват в Луковит на местния Ботев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки