Феновете на Локо София поискаха акциите на клуба

Заплашиха новия собственик Петър Касев със саморазправа

Феновете на Локо София поискаха акциите на клуба

Феновете на Локомотив София поискаха акциите на любимия си клуб. Столичани, който през миналия сезон стигнаха до бронзовите медали в "А" група, бяха изпратени в третия ешелон, след като не покриха финансовите критерии за получаване на лиценз за професионалня футбол.

Новите собственици Петър Касев и Кирил Льосков, които поеха клуба след оттеглянето Николай Гигов, не успяват да се справят финансово, а Локомотив е заплашен от разпадане заради липсата на пари.

Касев вчера заяви, че уволнява треньорския щаб и спортно-техническото ръководство и ще извади отбора от "В" група. Днес той смекчи тона и каза, че очаква до понеделник желаещите да работят и развиват Локомотив София, като е готов да им предостави безвъзмездно това право.

"Нашата борба продължава в нова насока от този ден. Обръщаме се към г-н Касев на момента да предостави всички акции на клуба на лице, което ние ще посочим, защото в противен случай играта наистина ще загрубее. Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдо лечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро", се казва в изявление в сайта на феновете на Локомотив София lokosf.info.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки