Серхио Батиста ще съди Диего Марадона

Причината са неверни обвинения за взимане на подкуп

Серхио Батиста ще съди Диего Марадона

Бившият треньор на националния отбор на Аржентина Серхио Батиста ще съди Диего Марадона заради неверни обвинения за взимане на подкуп. В телевизоннно интервю в сряда 50-годишният Марадона заяви, че футболният агент Карлос МакАлистър е давал пари на Батиста, за да играят определени футболисти в националния отбор.

"Когато аз поех отбора тази практика престана", каза Марадона пред TyC Sports. Марадона и Батиста бяха съотборници в националния отбор на Аржентина, който спечели световната титла през 1986 година. Батиста отрече обвиненията.

"Имам намерение да съдя Марадона, защото това са лъжи. Тежко е, той ме обвинява, защото сме били много време заедно. Може би така той ми отмъщава, че не е начело на националния отбор, но  би трябвало да знае, че аз нямам нищо общо с това", каза Батиста.

През юли Батиста бе заменен начело на Аржентина от Алехандро Сабела.

В същото време Диего Марадона дебютира със загуба начело на тима от Обединените арабски емирства (ОАЕ) - Ал Васъл. Ал Васъл загуби с 3:4 от миналогодишния шампион Ал Джазира с гол на бразилеца Баре в добавеното време.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки