Локо (Сф) няма да излезе срещу Пирин

Новината разкри Ивайло Аспарухов

Локо (Сф) няма да излезе срещу Пирин

Локомотив (София) няма да пътува до Гоце Делчев за насрочения за утре мач срещу местния Пирин от втория кръг на югозападната "В" група. Това съобщи новият изпълнителен директор на "червено-черните" Ивайло Аспарухов.

"Няма да има мач в Гоце Делчев. Собствениците не ми предоставиха никаква банкова сметка. Дадоха ми 4000 лева на ръка да платя премиите от мача с Балкан (Варвара), но аз ги върнах. Поисках с банкова сметка да се обезпечи пътуването до Гоце Делчев - бензин, храна за играчите, но това не ми беше предоставено", каза Аспарухов пред БТА.

"Снощи се обадих на Кирил Льосков и му казах, че искам парите, защото има хора, които не са получавали заплати от януари. Ако искат да си измият ръцете с мен, няма как да стане, защото не съм глупак", заяви още Аспарухов. Той разкри, че в понеделник ще има нови разговори с двамата собственици, на които още веднъж ще бъдат поставени същите въпроси. Аспарухов бе категоричен, че няма нищо общо с уволнението на старши треньора Валерий Дамянов.

"Искам да кажа на Валерий Дамянов, че не съм аз човекът, който го е уволнил. Така че поканата ми към него да се върне в отбора и да помогне, беше напълно искрена. Моята идея е да спасим Локомотив и затова призовавам всеки, който обича клуба, да помогне, както може. Не искам феновете да се настройват срещу мен, защото аз съм на страната на Локомотив", добави изпълнителният директор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки