Валерий Дамянов: За 9 дни Касев ме излъга 29 пъти

„Това са хора, които са несериозни и трябва да отидат на психиатър”

Валерий Дамянов: За 9 дни Касев ме излъга 29 пъти

Хаосът в Локомотив (София) продължава. Днес на стадиона в "Надежда" се събраха част от футболистите и треньорът Валерий Дамянов, които споделиха нови шокиращи подробности. Наставникът обяви, че няма да води "червено-черните" и не знае какво ще се случи с тима.

„Аз по собствено желание напуснах Локо (Сф) още в сряда, защото не желая да работя с хора, които не си държат на думата. Да не кажа по-силно нещо, защото после може г-н (Петър) Касев да ме съди. За 9 дни ме е излъгал 29 пъти. Той на всякъде казва, че ме уволнява, а днес ми пише да стягам отбора и да тръгваме за мач. Това са хора, които са несериозни първо, а след това трябва и на психиатър да отидат. Попитайте за тях г-н (Николай) Гигов, той си има взимане-даване с тях. Момчетата не желаят да играят за Локо (Сф) под тази форма. Искат, ако може БФС да ги разбере, за да им позволи да играят и да хранят семействата си”, коментира Дамянов.

„Няма да водя отбора. Какво ще се случи? Не знам. Нали Петър Касев има 10 000 комбайнери или бяха дърводелци, може да направи футболен състав от тях. Той ми каза да му дам 200 лева, с които да се плати таксата за мача. Аз му казах, че нямам 200 лева. Тогава Касев отвърна: "Така ли? Ти за 200 лева ли се правиш? Всички ще ви уволня". Какво повече да ви кажа”, допълни той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки