Батков: Левски е в добри ръце и е на правилния път (ВИДЕО)

Най-малко Томов може да дава оценки за мен и Левски, Левски ще има решаваща роля още тази година, вярва бившият собственик на „сините”

Батков: Левски е в добри ръце и е на правилния път (ВИДЕО)
Бившият собственик на Левски Тодор Батков смята, че Левски е в добри ръце и на правилния път, след като бе поет от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Батков отрече връзки между новите собственици на клуба и фигури от политиката.

„Глупости, Левски е в добри ръце и на правилния път. В момента се случва това, което се случи 2004-а година. В Нужен беше този катарзис. Рязко намаляване на заплатите, даване на шанс на юношите, Краев вкара и двата гола тази вечер, това е добра поличба, помните какво се случи след 2004-а. На правилен път е Левски, в добри ръце. И тримата акционери са сериозни хора с капацитет и възможности. Чуваме се, осъществи се моята мечта да стана един от хилядите (фенове)”, коментира Батков, който изгледа успеха на Левски с 2:0 над Монтана и добави:

"Малко по-спокойно гледам мачовете, не можах да изпуша една кутия, обикновено пушех".

Бившият собственик на "сините" заяви, че не приема никакви съвети от Александър Томов, който преди време изрази мнение, че Батков е бил „натиснат” да напусне „Герена”.

„Глупости, няма такова нещо, не съм бил притиснат. Най-малко Томов може да дава оценки за мен и Левски предвид ситуацията, на която сме свидетели в ЦСКА”, посочи Батков, 

Адвокатът е доволен, че нещата при „сините” вървят към подобряване и смята, че още тази година Левски ще играе решаваща роля в първенството.

„Нов основен спонсор, който покри голяма част от бюджета. Той е рязко намален ,влезели са в график, няма забавени заплати, постепенно нещата се нормализират. Има си ръководство, те ще говорят за цели, но мисля, че отборът е на правилния път и ще има решаваща роля още тази година”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки